Laser nivelant (nivel cu laser)

Asamblarea – laserele moderne reprezintă niște dispozitive cu un cap rotativ al radiatorului, care este acoperit de protecție cu indicator de axe. Corpul este panoul de control și compartimentul bateriei. Pentru alimentare pot fi utilizate baterii alcaline sau acumulatoare. Pentru comoditatea utilizării, se produce o gama largă de accesorii: trepiede, tije nivelatoare, receptoare și altele.

Cum funcționează – lucrul cu laserul nivelant începe cu instalarea suprafeței într-o poziție orizontală. Pentru a face acest lucru, unele modele folosesc niveluri electronice sau bule, dar cel mai comod este laserul nivelant cu capacitatea de auto-nivelare, la care axa orizontală este instalată în mod automat.

Laserul are două grinzi orizontale: X și Y. Capul emițător se rotește la o viteză de 600 rot / min. Puteți trece la o viteză mai mică, ceea ce îmbunătățește foarte mult vizibilitatea razei. În raza de rotație a laserului nivelant apare o linie roșie.

Tipuri de niveluri cu laser:
• nivel cu laser linie – proiectează linii orizontale, verticale, transversale , la fel ca și diagonale. Acest nivel cu laser este utilizat în construcții de cladiri, finisaje, etc.
• laser de nivel cu grinzi încrucișate – acest aparat direcționează fasciculul de lumină în formă de cruce. De obicei, acesta este utilizat în acoperirea pereților cu faianță și teracotă, montare de rafturi și picturi.
• nivel cu laser multiplasmatic – în afară de grinzile orizontale și verticale poate proiecta și unele ortogonale: nivel minim, nivel maxim, înainte, la stânga, la dreapta.
Echipa Reparație Apartamente folosește doar cele mai performante tehnologii, inclusiv nivelul cu laser, pentru a crea lucrări de cea mai înaltă complexitate.