Unul dintre cele mai importante lucruri în oricare locuință este tavanul .
Dacă tavanul arată bine – acesta va schimba total aspectul locuinței tale.

Calitatea  tavanelor  se poate observa când lumina în cameră este aprinsă sau mai ales la lumina de zi, atunci se poate vedea calitatea lucrului efectuat.

Pentru aceasta, meșterii noștri recomandă îndreptarea tavanului după laser – un instrument modern care este prezentat în articolul ¨TEHNOLOGIILE MODERNE ÎN REPARAȚIE¨

După nivelarea cu laser urmează să se aplice două straturi de Vetonit LR+ (glet pe bază de ipsos și ciment), apoi se lustruiește cu instrument special, se aplică amorsă (grund) și  2 straturi de Strok, după care se lustruiește din nou, se dă iar cu grund și se vopsește de 2 ori cu rolă specială, adică profesională.

În unele cazuri tavanele se vopsesc cu pulverizatorul, vopseaua se diluează cu apă și vopsirea se primește la fel de bine. Calitatea vopsirii depinde foarte mult de materialul utilizat în lucru. În Moldova avem la dispoziție o varietate înaltă de branduri de vopsea cu renume internațional, care pot fi utilizate, creând o diversitate deosebită de lucrări. Cele mai calitative vopsele care se vând pe piața Moldovei sunt accesibile pentru a-ți crea tavanul de vis!

Tavanele se execută din material autohton, precum și importat, pot fi lucioase sau mat, astfel încât să satisfacă cele mai înalte cerințe și cele mai rafinate gusturi!
Meșterii noștri își vor împărți bogata lor experiență cu tine și familia ta, pentru a-ți realiza un tavan original și interesant! Contactează-ne!