Termenul “Euroreparație” a devenit foarte popular in ultimele decenii. Ceva timp în urma astfel se putea numi orice reparație efectuată la un nivel mediu si un pic mai înalt. Dacă înainte reparația în sine consta în a albi tavanul și a aplica tapete noi, acum – fiecare apartament are stilul său individual și este dificil să găsești două identice. De aceea, fiecare înțelege cuvântul acesta faimos – Euroreparație – în felul său: cineva consideră că “pentru asta trebuie să apelezi la un designer” sau “ când nu sunt tapete colorate și covoare”, “ când pentru lucrări sunt utilizate doar materiale importate”, dar haideți să vedem, ce ar însemna, totuși, acesta.

Diferența dintre cea mai bună și euroreparație este prezența unui designer profesionist, specializat pe interior, care nu doar proiectează planul încăperii, ci și propune anumite materiale, mobilă, scheme pentru apeduct, electricitate, sisteme de ventilare, aer condiționat și multe altele. În cazul acesta clientul poate de la bun început să vadă cum va arăta apartamentul lui după finisarea lucrărilor și poate să-și modifice careva decizii acum, ceea ce este mai ieftin decât ar face-o în toiul lucrărilor de renovare.

Uneori se întâmplă că zonele funcționale nu corespund cu planul arhitectural inițial al apartamentului, aici și apare modificarea planului, ceea ce este de asemenea ceva specific Euroreparației. În ziua de azi puțini clienți sunt de acord cu planul inițial, tot mai mulți dorind să îl modifice după propiiile necesități și doleanțe.

O altă trăsătură definitivă a Euroreparației este arcuirea unor suprafețe până atunci pătrate și ascuțite, tavanele multi-nivelate cu iluminare incorporată, coloanele, multiplele elemente decorative, nișele și intrările arcuite. Cert este, însă, faptul, că toate aceste elemente întru totul depind de solicitările și modul de viața al fiecăruia. Interiorul clasic, cu suprafețe line niciodată nu va fi unul confortabil pentru o fire extravagantă, iar unul colorat și bogat în stil și detalii – nu va fi pe placul unei naturi mai liniștite și line. Precum și oamenii, stilurile în construcție și reparație sunt foarte variate și deloc identice. Aici și apare atuul Euroreparației – îmbinarea tuturor detaliilor, care ar permite crearea unui interior inedit, ce ar fi reflexia stapânului.

Euroreparația este posibilă în orice stil al interiorului – fie etno, fie barocco, high tech, clasic, modern sau multe altele. Un moment foarte important este că aici nu este locul și momentul potrivit pentru a încredința efectuarea a asemenea lucrări unor meșteri mai puțin calificați. Posibil, ei ar putea face careva renovări, însă cele mai aprinse, suculente și creative idei ale designerului sau clientului pot fi îndeplinite doar de mâna unui profesionist adevărat.

Adresându-te la noi vei beneficia de serviciile celor mai calificați meșteri, care vor realiza cele mai bogate și interesante idei de construcție, oricare ar fi nivelul lor de dificultate. Contactează-ne acum, pentru a beneficia de o consultație gratuită!